Expo and Start-Ups Zones

GLOBAL UBT FEST 2020

Expo and Start-Ups Zones

Si ekspozues në International UBT Fest 2020 pjesëmarrësit kanë mundësi të prezantojnë produktet dhe shërbimet e tyre interesante e të reja para një audiencë me mijëra njerëz, të promovojnë markën e tyre dhe të takohen praktikisht me klientët dhe partnerët e tyre aktual dhe të ardhshëm! Në UBT Fest, ne gjithashtu mirëpresim inovatorët dhe talentet për të trajtuar sfidat e mëdha me të cilat përballen industritë globale. Ne nxisim një platformë fillestare që ndërmarrësit të lidhen, të shfaqin potencialin e tyre dhe të eksplorojnë mundësitë në rritje. Star-up-et kanë për qëllim ndërmarrjet e fazës së hershme dhe themeluesit e tyre. Investitorët me përvojë, engjëjt e biznesit dhe përshpejtuesit do të ofrojnë start-up-e me udhëzime dhe këshilla për mjetet e nevojshme për:  

Expo

Arti dhe Mediat Dixhitale

Ekspozitë virtuale – Virtual tour 360°

 

Ekspozitat virtuale janë bërë praktikë shumë e shpeshtë në stilin e të jetuarit sot/në kohërat bashkëkohore (sidomos në periudhën e pandemisë). Praktikat e tilla janë të ndërlidhura ngusht edhe me ndërlidhjen e Artit dhe mediave digjitale dhe impaktin e saj në shoqëri, edukim dhe industri të ndryshme kreative. Këtë praktikë e kanë përqafuar Muzetë dhe Galeritë më të rëndësishme në botë, duke prekur edhe shtresat shoqërore të cilat mbase nuk kanë qenë para kësaj praktike të prekur nga Institucionet Kulturore.

Fakte dhe shifra për UBT Fest 2020