Global UBT Fest 2022

RESILIENCE, INNOVATION, AND SUSTAINABILITY

Merrni pjesë në:

Mirë se vini në Global UBT FEST

Pse të i bashkohesh Global UBT Fest?

UBT Global Fest, me Akademitë Verore dhe ngjarjet e tjera, ofron jo vetëm shkollim intensiv në fusha të caktuara por edhe shumë aktivitete jashtëshkollore. Festivali akademik zakonisht zhvillohet gjatë verës  dhe ka shumë arsye pse dikush do të dëshironte të merrte pjesë. Së pari, ju mund të përmirësoni notat tuaja. Shkollimi shtesë do t’ju ndihmojë të praktikoni atë që keni mësuar gjatë ndjekjes së ligjeratave semestrale dhe të ndërtoni mbi njohuritë ekzistuese, duke ju dhënë njohuri dhe mundësi më të thellë për të performuar më mirë në provime. Për më tepër, ju do të jeni në gjendje të ndiqni interesat tuaja dhe të fitoni përvojë në tema në të cilat normalisht nuk do të keni qasje në baza ditore.

0 Aktivitete
0 Folës
0 Pjesëmarrës
0 Orë përmbajtje
Testimonial

Çfarë thonë pjesëmarrësit?

GLOBAL UBT FEST 2022

RESILIENCE, INNOVATION, AND SUSTAINABILITY

Regjistrohu tani